I vårt kafé serveras en rad godsaker, bland annat småländsk ostkaka och hembakade kakor. Det finns även lättare mat för den som är hungrig. Självklart finns det olika dryckesalternativ såsom kaffe, te, cider, öl eller vin. Varför inte köpa ett glas av något gott och mingla runt bland konsten i vår utställning innan du tar plats i salongen? (Så mycket salong det blir i en ladugårdsmiljö…) Ta gärna med kontanter för snabbare service, tack!

Närproducerat

Vi månar om både miljön och traktens aktörer och serverar närproducerat i största möjliga mån. Brostorps Ostkaka, Nääs Gårdsbryggeri, Vistakulle Fruktodling och Yoi Kombucha är några av våra leverantörer. Våra stearinljus kommer från OC Candle.

En väl planerad, fint ljussatt konsert med perfekt ljudsättning. Charmig miljö och servering före och i paus. Artister med känsla för samspel med sin publik och underbara röster som tillsammans med ett oerhört proffsigt band tillika stråkkvartett gjorde konsertupplevelsen total. Stort tack för detta! Kommer gärna igen!
— Annika och Staffan, Jönköping